Nieuws

12 december 2018

Laat in 2019 gratis de AD Blue van uw wagen bijvullen bij Auto5 !

Meer en meer nieuwe wagens worden vandaag uitgerust met een bijkomende
AD Blue tank.  AD Blue is een waterachtige oplossing die dient om de zeer schadelijke NOx uitstoot van uw wagen fors te verminderen. Het product bestaat uit gedemineraliseerd water (67,5 procent) en ureum (32,5 procent).  Door toevoeging van AD Blue komen de constructeurs tegemoet aan de steeds strengere eisen qua uitstoot.

Gezien het hier een brandstofadditief betreft, is het bijvullen van AD Blue nooit inbegrepen in de maandhuur van uw wagen. Vanaf 2019 krijgen Westlease- bestuurders echter de mogelijkheid om gratis* hun AD Blue te laten bijvullen in de werkplaatsen van Auto5, zowel in binnen- als buitenland.  Uw boordcomputer zal ongeveer 2000 km op voorhand aangeven wanneer u het reservoir moet bijvullen.  Opgepast: éénmaal de tank volledig leeg is, zal u de wagen niet meer kunnen starten.  U kan best een afspraak maken in het Auto5-filiaal bij u in de buurt, waar men voor u de AD Blue zal bijvullen.(Auto5 kan u ook bedienen zonder afspraak, hou dan wel rekening met mogelijke wachttijden). Ook op zaterdag kan u bij Auto5 terecht.

Westlease werkt samen met Auto5 voor o.a. het vervangen van ruitenwissers en lampen, het bijvullen van olie, onderhoud van de airco,.. 
De volledige lijst van de werkplaatsen vindt u terug op auto5.be.

Uiteraard kan u voor het aanvullen van de AB Blue steeds terecht bij uw concessiehouder.  De kosten worden dan uiteraard doorgerekend, zoals nu het geval is.

 

* enkel van toepassing op contracten van operationele verhuring

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte